Kiertotalousosaamista ammattikorkeakouluihin -hanke mukana Avointen oppimateriaalien järjestämässä webinaarissa 29.9.2020

30.09.2020
Kuva: kuvapankki pixabay.com/Harish Sharma

Sama aihe, eri oppijat – oppimateriaalin muokkaaminen kohderyhmälle -webinaari 29.9.2020 

Avointen oppimateriaalien kirjasto aoe.fi järjesti webinaarin yhteistyössä Aivot – Yhdessä käyttöön, Helsinki Business Collegen kestävän kehityksen verkkokurssin ja Kiertotalousosaamista ammattikorkeakouluihin -hankkeen kanssa 29.9.2020. Webinaarissa esiteltiin koulutuksen kehitystoimintaa peruskoulusta ammattikorkeakoulutasolle eri hankkeiden toimesta. Kiertotalouden lisäksi tilaisuudessa esiteltiin kestävän kehityksen opetukseen kehitettyä materiaalia ja oppimateriaaleja.

Lapin Ammattikorkeakoulun ja LAB ammattikorkeakoulun edustajat Sanna Tyni ja Pian Haapea osallistuivat webinaariin ja esittelivät Kiertotalousosaamista ammattikorkeakouluihin -hankkeen edistysaskelia hankkeessa kehitettyjen opetusmateriaalien siirtämisestä avointen oppimateriaalien kirjastoon (https://aoe.fi/#/etusivu), josta materiaalit ovat avoimesti saatavilla syksystä 2020 eteenpäin. Muutamia materiaaleja on jo siirretty kirjastoon ja ne löytyvät esimerkiksi käyttämällä “kiertotalous” hakusanaa. Isommat materiaalipakettisiirrot tullaan toteuttamaan loka- ja marraskuun aikana.

KiertotalousAMk -hankkeen edustajat esittelivät webinaarissa hankkeessa tehtyä opetusmateriaalien kehitystä sekä valmistautumista materiaalien siirtoon avointen oppimateriaalien kirjastoon. Webinaariesitykset ovat poikkeuksellisesti saatavilla webinaarisivustolla vain kahden viikon ajan.